Два населених міста Закарпаття стали переможцями конкурсу культурно-мистецьких проектів “Малі міста — великі враження”.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну.

Так за цим розпорядженням, затверджено перелік культурно-мистецьких проектів — переможців конкурсу культурно-мистецьких проектів “Малі міста — великі враження”, які реалізуються у 2019 році на умовах співфінансування з державного бюджету, згідно з додатком.

Та вповноважено Міністерство культури здійснити видатки, необхідні для реалізації культурно-мистецьких проектів згідно з переліком, затвердженим цим розпорядженням, за бюджетною програмою 1801170 “Загальнодержавні заходи у сферах культури та мистецтв, охорони культурної спадщини, вивезення, ввезення і повернення культурних цінностей, державної мовної політики, міжнаціональних відносин, релігії та захисту прав національних меншин” на умовах співфінансування.

Зокрема, село Невицьке Ужгородського району перемогло з проектом “Традиції без кордонів”, ініціатором якого стала Невицька сільська рада, комунальне підприємство “Ужгородське районне агентство розвитку” Ужгородської районної ради, а смт. Міжгір’я – з проектом “Давні традиції в новому форматі: #BokoRUSH #TremBITA #Village”, ініціатором якого стало агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва “Закарпаття” Закарпатської обласної ради.