(044) 234-55-30, (044) 234-09-07

13 серпня відбулась презентація проекту «Літературно-меморіальний простір «Анатолій Овсієнко. Зцілення сміхом» для представників громадських організацій, ініціативних груп, представників місцевої влади у форматі “таунхол”, в рамках плану медійних заходів розвитку міста та регіона.

Цей формат передбачає неформальне обговорення проектної діяльності організацій, вирішення складних питань, пов’язаних з реалізацією представлених проектів.

Метою заходу є покращення комунікації між НГО та місцевою владою, інформування щодо особливостей імплементації різних грантових проектів у місті.

До участі в таунхолі долучились: секретар міської ради Володимир Іваницький, заступник міського голови Максим Вербовський, ЦНАП м. Вугледара, Вугледарський міський центр зайнятості, представники органів місцевого самоврядування, ГО та ініціативних груп.

Під час презентації були презентовані та обговорені проекти:

  • “Безпечна громада – впровадження комплексної системи безпеки майбутньої Вугледарської громади” (ГО “Інтеграція в майбутнє”);
  • “Формування сталої мережі робочих груп з безпеки та соціальної згуртованості шляхом їх підтримки, координації діяльності та розбудова мережі лідерів” (Агенція розвитку Вугледара);
  • “Створення у м. Вугледар сучасного громадського простору “Центр громадських ініціатив “SOVA”;
  • “Доступна демократія – встановлення інформаційних терміналів для вимушено переміщених осіб” (Агенція розвитку Вугледара);
  • “Облаштування зони відпочинку в парку біля Павлівської сільської ради” (ГО “Наше право на майбутнє”);
  • “Літературно-меморіальний простір «Анатолій Овсієнко. Зцілення сміхом” (Вугледарська міська публічна бібліотека);
  • “Створення міського креативного простору U-простір” (ГО “Студія ідей 78” – Культурний Майнінг Вугледар);
  • Проведення Фестивалю “З країни в Україну” – “Ефект метелика” (Ініціативна група “Перший крок” Молодіжний центр “Мікс”).

Також в ході зустрічі мова йшла про особливості цьогорічного Бюджету участі, перспективи інфраструктурних проектів у Вугледарі та систем забезпечення життєдіяльності.

Сподіваємось, що проекти громадських організацій міста будуть успішно реалізовані та масштабовані, а нові ідеї та ініціативи втіляться в життя, принесуть користь місту та регіону.